Infrastruktúra-építési megoldások
Infrastruktúra-építési megoldások
Infrastruktúra-építési megoldások
Főoldal | Nemzetközi Projektmanagement | Infrastruktúra-építési megoldások

Infrastruktúra-építési megoldások

Amely lehetővé teszi, hogy az Önök térsége hatékonyabban működjön.

 

Az infrastruktúra területén kifejtett tevékenységünk változatos építési projekteket érint. Célunk, hogy partnereink lokációja minél hatékonyabban működjön. Az infrastruktúra-építés területén ügyfeleink részére széles területen nyújtunk szakértői támogatást. Ezek közé tartozik a parkolás menedzsment, a víz- és csatornamegoldások, az IT fejlesztés, valamint az egészségügyi beruházások előkészítése. Jelentős iparági tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy partnereinknek saját környezetükhöz illeszkedően, speciális igényeiknek megfelelően nyújtsunk infrastrukturális támogatást.

Az S-Group kiterjedt tapasztalattal rendelkezik a közterületi parkolás menedzsment területén. A parkolási rendszer-megoldások kérdése világszerte előtérbe került, tekintve, hogy a parkolási helyek hatékony felhasználása a közlekedésszabályozás egyik fontos eszköze lehet. Vállalatunk innovatív megoldásokat kínál, melyeket minden esetben ügyfeleink egyedi igényeire szabunk.

1. Egyre több ország és azok önkormányzatai ismerik fel azt a tényt, hogy a XXI. század egyik legfontosabb kihívása a közlekedés szabályozása, valamint a motorizációból fakadó problémák leküzdése és környezetünk megőrzése. A továbbra is rohamosan gyarapodó járműállomány komoly közlekedési fennakadásokat okoz, amely nagymértékben ártalmas környezetünkre.

2. A városokban az egyedileg, elsősorban autóval közlekedőket át kell irányítani a tömegközlekedési járművekre. Olyan fejlődő országokban, mint például Kína, a motorizáció olyan mértékű fejlődésnek indult, hogy 2020-ra a járművek várható száma meghaladja a 200 milliót, így az embereknek bizonyos városrészekben tilos lesz gépkocsijukat használni. Ennek a problémának egyik hatékony megoldása a közterületi parkolórendszerek kiépítése lehet.

3. A parkolási díjak bevezetése lehetővé teszi a járműforgalom szabályozását, illetve a nem kívánatos járműmennyiség csökkentését olyan városnegyedekben, ahol a közlekedés már kritikus mértéket öltött.

4. A parkolási zónák kijelölése, a díjfizetéses időszakok kialakítása, valamint a díj megállapítása mind olyan tényezők, melyek az adott település közlekedését nagyban befolyásolják.

Mindezek mellett a közterületi parkolási rendszer bevezetése természetesen komoly bevételforrást is jelent az adott önkormányzat számára.

A S-Invest parkolási rendszer szolgáltatása ilyen integrált megoldások kiépítésére kínál megoldást.

S-Invest - Közterületi parkolás menedzsment

Víz- és szennyvíz technológiák
Partnereivel együttműködve, az S-Group különleges megoldást dolgozott ki a víz- és szennyvíz technológiák területén. Napjainkban a költséghatékony ivóvízhez való hozzáférés biztosítása sok térség esetében a fejlődés egyik legfontosabb tényezője. Vállalatunk víztisztítás céljára különböző ipari technológiákat kínál, melyek az ipari és a lakossági szektorban egyaránt hasznosíthatóak.

 

A víz- és szennyvíz technológiák piacán kifejtett többéves tevékenysége során az S-Group speciális technológiákat fejlesztett ki. A szokványos szolgáltatásokon túl vállalatunk egyedi megoldások kidolgozását is vállalja, úgymint a víz visszanyerési technológiák alkalmazása, az értékes melléktermékek kinyerése vagy az újrahasznosítható nyersanyagok kiaknázása. Technológiáink mind az ipari, mind a lakossági szektorban alkalmazhatóak.

IT fejlesztés
Az S-Group kulcsrakész IT megoldásokat kínál egy város vagy egy állam komplex hardver és szoftver problémáira, melyek többek között népesség nyilvántartási és társadalombiztosítási rendszereket, vízumkezelő rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásokat, adathalászatot tartalmaznak.

Az S-Groupnál minden IT kérdést a maga komplexitásában vizsgálunk. Hisszük, hogy a hatékony IT megoldások ma az eredményes üzleti működés mozgatórugói. Ezen költséghatékony IT megoldásokat az S-Group az ügyfelek egyedi igényeire szabva alakítja ki. Minden esetben a már meglévő alkalmazásokból indulunk ki, és egyedi csomagjainkba integráljuk a meglévő rendszereket és infrastruktúrákat.

Az S-Group hosszútávra szóló, következetes és rugalmas rendszereket épít ki, melyek könnyen karbantarthatók és egyszerűen kiterjeszthetők.

 

Egészségügyi megoldások
Az S-Group átfogó szolgáltatást kínál az egészségügy területén, mely a projektigények felmérésétől a komplett, építési és egészségügyi felszerelésekről szóló terv összeállításán át magáig a projekt kivitelezéséig terjed. Szolgáltatásaink magukban foglalják az építést, a projektmenedzsmentet, a felszerelések leszállítását, valamint az építészeti koordinációt. Egészségügyi szolgáltatásaink része a helyszín kiértékelése, átvilágítás, a best practice, a stratégiai tanácsadás, a fejlesztési koncepció, a megvalósítási tanulmányok elkészítése, valamint a kórháztervezés.

 

Az S-Group kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkezik az egészségügy területén nemzetközi szinten is, így komplex szolgáltatást tud nyújtani partnereinek.

Az S-Group az egészségügyi piacot kiváló minőségű orvosi berendezésekkel képes ellátni, mely a világ vezető orvosi eszköz- és berendezés gyártóival való együttműködésen alapul.

Szolgáltatásaink közé tartoznak a műtők fejlesztése területén kínált egyedi megoldások, így például azok a legkorszerűbb munkaállomások, amely képesek a legújabb innovációs technológiákat alkalmazására.

 

Közvilágítási projektfejlesztés
Finanszírozási konstrukcióinknak köszönhetően az önkormányzatok jelentős modernizációs projekteket képesek megvalósítani, melyek költségeit jórészt fedezik azok a megtakarítások, amelyek modern, újgenerációs közvilágítási megoldásainknak köszönhetőek. Közvilágítással kapcsolatos szolgáltatásaink a következőek: a meglévő állapotok felmérése, a közvilágítási rendszerek modernizálása, ezen rendszerek kiépítése és üzemeltetése.

 

 

Alacsony üzemeltetési költségek

  • akár 50-65%-os energia megtakarítás
  • minimális karbantartási igény

5 év garancia – egyes alkatrészekre 8 év garancia

Különlegesen hosszú várható élettartam:

  • LED chipek várható élettartama: 80 ezer óra
  • az alacsony hőtermelés, az UV és infravörös sugárzás hiánya miatt a műanyag alkatrészek öregedése lényegesen lassabb, mint a hagyományos típusoké. Modernizációs program esetén, a magas energia megtakarítási képesség miatt akár ESCO jellegű finanszírozásra is lehetőség nyílik.

© 2021. S-Group Minden jog fenntartva