Tanácsadás
Tanácsadás
Tanácsadás

Tanácsadás

Költséghatékonyság, eredményesség, átláthatóság. 

 

Ezek a ma igen divatos szavak már nem csupán a magánszektorban, de a kormányzati és önkormányzati szférában is egyre elterjedtebbé válnak az egész világon. Hogyan képesek a kormányzatok és önkormányzatok alkalmazkodni egy folyamatosan összekapcsolódó globális politikai és gazdasági valósághoz úgy, hogy ezzel egy időben fenntartsák az egyensúlyt és az általános hatékonyságot?

Az S-Group tanácsadói szolgálata segít kormányzati és önkormányzati partnereinek megbirkózni az új kihívásokkal, melyet nem egyszerű követni a folyamatosan változó 21. századi globális környezetben. Nagy tapasztalattal bíró csapatunk készen áll arra, hogy az Ön szervezetét hatékonyabbá tegye: megmutatjuk, hogyan képes kevesebb befektetéssel még többet elérni; hogyan képes csökkenteni a költségeit, miközben szinten tartja, sőt, akár növeli is hatékonyságát. Az S-Groupnál komolyan vesszük az Önök misszióját és célkitűzéseit, és segítünk a partnereinknek a programok kidolgozásában és a stratégiai tervek megvalósításában.

 

Nemzetközi projektmenedzsment, mérnöki szolgáltatások
Az S-Group nemzetközi projektfejlesztési tevékenységének sikerét csapatunk nemzetközi és helyi piacokon szerzett kiterjedt ismerete biztosítja. Cégünk számos ország nagyvolumenű fejlesztési projektjében együttműködő partner.

 

Tudjuk, hogy partnereink erős pozíciókkal rendelkeznek előmenetelük és terjeszkedési céljaik megvalósításához, és komoly vonzerővel bírnak a nemzetközi befektetések számára.

Az S-Group nemzetközi projektmenedzsment és mérnöki szolgáltatások széles választékát nyújtja kormányzati és önkormányzati partnerei számára, mely biztosítja a projektek sikeres és költséghatékony lebonyolítását.

Nemzetközi képviselet
Cégünk nemzetközi jelenléte különösen értékes partnerei számára a helyi jelenlét biztosításához. Ha az Ön vállalatánál felmerül az igény, hogy megvesse a lábát a nemzetközi piacon, vagy a már meglévő jelenlétét szeretné bővíteni, akkor az S-Group az Ön számára a legmegbízhatóbb és természetes partnere. Ügyfeleinknek logisztikai támogatást, valamint igény szerint üzletfejlesztési tanácsadási szolgáltatásokat biztosítunk. Az S-Group az általa képviselt vállalatok számára megjelenést is biztosít számos helyszínen: hálózatunk világméretű, több kontinensre kiterjedő, ezáltal ígéretes üzleti lehetőségeket tudunk felajánlani minden olyan cég számára, amely új piacokon kíván terjeszkedni.

EU pályázatírás
Az S-Group szakértő EU pályázatírásban. Cégünk komoly tapasztalattal bír az európai támogatások megpályáztatásában és keretszerződések megszövegezésében. Széleskörű tendereztetési tapasztalatunk alapot ad arra, hogy sikerrel pályázzunk meg európai forrásokat partnereink számára.

Stratégiai és technológiai tanácsadás
Az S-Group sokéves tapasztalatára alapozva, ügyfelei egyedi igényeit szem előtt tartva stratégiai megoldásokat kínál a szükséges változtatások végrehajtásához és a hatékonyság növeléséhez.

Az S-Groupnál tisztában vagyunk azzal, hogy az üzleti hatékonyság nagyrészt technológiai tényezőkön, valamint ezen technológiák alkalmazásán múlik.

Az S-Group stratégiai és technikai tanácsadó szolgáltatásainak középpontjában elsősorban a vállalati hatékonyság áll, melynek keretében tranzakciós megoldásokat, széleskörű alkalmazásokat és rendszereket biztosít. Mindezt nemzetközi forrásokhoz való stabil kapcsolatrendszer, stratégiai partnerkapcsolatok és egy szakértő csapat megléte támasztja alá, mely segít a stratégia kialakításában, végrehajtásában és irányításában.

Humán Erőforrás fejlesztés, toborzás és kiválasztás
Az S-Group Humán Erőforrás fejlesztési szolgáltatása magában foglalja az ideális jelölt felkutatását ügyfeleink által keresett vezetői pozíciókra. Humán erőforrás szolgáltatóként az S-Group mind a belső, mind a külső toborzásban, valamint a belső szervezeti lehetőségek mind hatékonyabb kiaknázásában nyújt segítséget.

Stratégiai kommunikáció
A kommunikáció a célok elérésének egyik legfontosabb eszköze, legyen szó akár a magán- akár a közszféráról. Amikor a vállalatirányítás számára üzeneteket juttat el, tudnia kell, hogy pontosan mikor, hogyan és mit akar kifejezni. Szemléletünkben a kommunikáció több, mint csupán üzenetek átadása: az maga a vállalat attitűdje.

Az S-Group ügyfelei számára a kommunikációs szolgáltatások széles választékát nyújtja, kezdve a célcsoport beazonosításától, az információáramlás és az információs igények megtervezésén át az ehhez szükséges projektek, üzenetek és kampányok kivitelezéséig. Kampányait folyamatosan felügyeljük a teljesítény folyamatos magas szinten tartása érdekében.

Főbb kommunikációs szolgáltatásaink a következőek:

Stratégiai kommunikáció
Stratégiai kommunikációs szolgáltatásunk a megcélzott érintettek alapos elemzésével kezdődik. Megtervezzük a főbb üzeneteket, valamint a vizuális kommunikáció alapjait. Egységes megközelítésünknek része ügyfeleink márka identitásának megtervezése, kommunikációs stratégiáinak kialakítása, médiafigyelés, PR, úgymint a klasszikus hirdetés, közügyek és a médiakapcsolatok.

Alkalmazott kommunikáció
A kommunikációnak mindig a lehető legszorosabban kapcsolatban kell állnia a valós helyzettel. Az S-Groupnál hiszünk abban, hogy a kommunikációs céloknak összhangban kell lenniük a vállalkozás küldetésével és céljaival. Alkalmazott kommunikációs szolgáltatásaink egyrészről ügyfeleink szervezetének napi működését tartják szem előtt, másfelől a vállalatirányítással való kapcsolatokat. Szolgáltatásaink része az alkalmazott kommunikációs menedzsment megtervezése és a valóságba való átültetése.

Kríziskommunikáció
Az S-Group kríziskommunikációs szolgáltatásai magukban foglalják a vállalatirányítással való proaktív kapcsolattartást, mely krízishelyzetben, illetve váratlan események során intenzív kommunikációt igényel a nem kívánt kimenetelek elkerülése végett. Főbb tevékenységeink: kockázatelemzés, krízismegelőzés, krízismenedzsment, kommunikációs tervezés, válságmenedzsment és szóvivőképzés.

Környezetvédelem
Az S-Group különleges hangsúlyt fektet a környezetvédelemre annak érdekében, hogy segítse partnereit szervezeteik fenntartható és felelősségteljes működtetésében.

Az S-Group tanácsadói segítenek az Ön szervezetének céljai eléréséhez a projekt összes szakaszában vagy az üzleti fejlesztésben. Integrált szolgáltatásaink egyebek mellett a következőket foglalják magukba:

  • Üzletfejlesztési tanácsadás
  • Kreatív design
  • Hatásfelmérés
  • Szabályozásoknak való megfelelés
  • Kockázatmenedzsment
  • Beszámolók
  • Költségkontroll

 

 

 

 

© 2021. S-Group Minden jog fenntartva